Сьогодні фахівцями департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації проведено огляд стану готовності до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту, суб’єктів господарювання територіальних громад Вараського району з метою відпрацювання практичних питань підготовки та організації виконання завдань у сфері цивільного захисту населення місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Участь у даній нараді прийняв заступник голови Вараської РДА Олександр Гузич, в.о. начальника відділу цивільного захисту та охорони здоров’я – Тетяна Губернатор та фахівці з цивільного захисту Володимирецької громади.

У ході огляду було звернуто особливу увагу на перевірку документів, пов’язаних з плануванням та організацією евакуації населення.Окрема увага була приділена розгортанню збірних пунктів для евакуйованого населення.

За результатами огляду фахівці департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації надали методичні рекомендації та роз’яснення щодо вдосконалення алгоритму дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.